bröllopsfotograf i norrköping, östergötland


Boka mig som fotograf till ert bröllop!

Jag lägger fokus på att fånga de minnesvärda ögonblick, känslor och detaljer som gör just ert bröllop speciellt. Jag lägger stor vikt vid att skapa en naturlig och avslappnad stämning som gör att ni kan fokusera på att njuta av ert bröllop samtidigt som jag fångar er kärlekshistoria på bild.

Se om ditt datum fortfarande är ledigt!

Skicka ett meddelande till mig via Instagram DM eller fyll i formuläret nedan för att skicka en bokningsförfrågan.

Skriv datum och plats samt kortfattat hur mycket av er bröllopsdag ni önskar föreviga så återkommer jag med ett prisförslag.

Förberedelser


Inför bröllopet går vi igenom era önskemål och strukturerar upp dagen så att den blir precis så magisk som ni tänkt er. Ni har också tillgång till fri support från mig inför, under och efter bröllopsdagen där ni kan ställa frågor och lämna önskemål till mig som fotograf.


Vi skriver ett avtal där jag som fotograf förbinder mig till fotografering på ert önskade datum. Här bestäms även om ni godkänner publicering av bilderna i mina sociala kanaler eller ej, samt hur betalning ska ske. Till exempel förskottsbetalning eller om ni önskar dela upp betalningen.


Jag kommer att reka på de platser vi planerar att fotografera på och tillsammans kommer vi fram till vackra platser för er porträttfotografering.

Under bröllopsdagen


Jag kommer att vägleda er genom hela fotograferingen med poseringar, vinklar och olika ljusförhållanden. För mig är det viktigt att ni har en rolig, trevlig stund tillsammans med många skratt där er genuina kärlek fångas på bild.


Jag arbetar med två kameror och säkerhetskopierar alla bilder på hårddisk redan under kvällen för att minska risken för att något händer med bilderna.


Efterbearbetning


Kort efter bröllopet levereras en sneak peak med ett fåtal bilder för att ni ska kunna publicera på era sociala medier till exempel. Resterande bilder levereras inom 3 veckor.


För mig är bildbehandlingen en viktig del i processen för att få fram just de känslor som upplevdes under bröllopsdagen. Jag utför bildbehandling med färgkorrigering och kontrast på samtliga bilder, samt ytterligare behandling efter önskemål på era porträttbilder.


Samtliga bilder leveras i högupplöst format i ett digitalt album.


Följ mig på Instagram